Dames

We zijn weer terug van vakantie
Geschreven door Martine Hagedoorn   
vrijdag 08 augustus 2014 00:00

Lieve bezoekers,

De vakantie zit er voor ons weer op, dat betekent dat we vanaf nu weer online zijn. Binnenkort volgt er weer prachtige najaarskleding op de site!
Ik hoop dat jullie net als ons hebben genoten van een heerlijke vakantie. De (meeste) zomerkleding is in prijs verlaagd, wie weet vind je nog een leuk zomerartikel op de site. Veel shopplezier!

groetjes,

Martine

 
opruiming wintercollectie
Geschreven door Martine Hagedoorn   
dinsdag 22 januari 2013 23:04
De komende weken wordt de wintercollectie afgeprijsd, om plaats te maken voor de voorjaars- en zomercollectie. We hebben inmiddels al weer prachtige dames- en meisjeskleding binnengekregen. Dus hou de site in de gaten!
 
update
Geschreven door Martine Hagedoorn   
maandag 23 januari 2012 15:58
Lieve bezoekers,

Na een onrustige tijd hoop ik deze week weer fanatiek bezig te kunnen met de webshop. Onze jongste dochter is twee weken geleden opgenomen in het ziekenhuis met een dubbele longontsteking en het rs-virus. Gelukkig is ze vorige week weer thuisgekomen en gaat het inmiddels weer heel goed met haar.
Ik heb alweer mooie voorjaars- en zomerkleding binnengekregen, ook dit wordt binnenkort geplaatst!

Veel shopplezier!

Martine
 
Grote update winterkleding en schoenen
Geschreven door Martine Hagedoorn   
dinsdag 11 oktober 2011 12:52

Ik heb weer prachtige winterkleding ontvangen voor dames en meisjes, waaronder heel veel schoenen en laarzen. Ik probeer deze week een groot deel op de site te zetten. Hou de site dus goed in de gaten, want het wordt weer dagelijks aangevuld met de mooiste tweedehands en soms zelfs nieuwe kleding!

groetjes,

Martine

 
20% korting op veel producten voor leden
Geschreven door Martine Hagedoorn   
maandag 12 september 2011 13:41
Hallo allemaal,

Deze week gaat er een mailing uit naar alle klanten met een account. Zij ontvangen vanaf vrijdag 16 september op zeer veel artikelen 20% korting, waaronder ook veel winterkleding. Maak dus snel een account aan en profiteer van deze korting.

groetjes,

Martine
 
Meer artikelen...
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2