Dames

Algemene voorwaarden

Verkoop van kleding

Contact
Ohzomooi is een webwinkel (een winkel op internet zonder daadwerkelijke vestigingsplaats). Je kunt ons telefonisch bereiken, per e-mail of per post. Ons adres is:Ohzomooi Kerkstraat 6 7671 HG Vriezenveen.

Tel.: 06-29031670

E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Inschrijfnummer Kamer van Koophandel Oost Nederland: 52612848

Overeenkomst
Er is sprake van een wettelijke overeenkomst als de koper opdracht heeft gegeven aan Ohzomooi, door het versturen van het bestelformulier van de website of via een e-mail als het bestelformulier niet automatisch wordt verzonden om één of meerdere artikelen te leveren. Door te bestellen stem je in met de algemene voorwaarden. Ohzomooi behoudt zich het recht voor de overeenkomst te ontbinden als de voorwaarden niet in acht worden genomen. Binnen 24 uur krijg je een bevestiging per e-mail en worden de verzendkosten en rekeningnummer vermeld (indien via overschrijving wordt betaald). (zie verder: Betaling)

Levering & Levertermijn
Ohzomooi zorgt voor een zo snel mogelijke levering van de bestelde artikelen na betaling. Artikelen worden verzonden via Post NL met een verzendtarief van 3,84 euro binnen Nederland, pakketpost wordt verzonden via DHL met een verzendtarief van 5,50 euro. Boven 70 euro is verzending voor kosten van Ohzomooi binnen Nederland. Verzekerd of aangetekend verzenden vindt alleen op aanvraag plaats. Ohzomooi kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor het zoekraken en beschadigen van poststukken door Post NL en/of DHL. De bestelling kan ook op afspraak worden afgehaald in Vriezenveen aan de Kerkstraat 6.

Prijzen
De door Ohzomooi gehanteerde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief porto. De betaling dient binnen de betalingstermijn te worden voldaan, anders worden de artikelen zonder tegenbericht weer vrij gegeven voor andere kopers. (zie verder: Betalingstermijn)

Betaling & Betalingstermijn
Het totaal bedrag (inclusief de porto) dient vooraf op onze rekening te zijn bijgeschreven:
Rabobank Noord Twente:NL05 RABO 0126073872 t.n.v. Ohzomooi Kleding te Vriezenveen.
De betalingstermijn is 7 werkdagen. Hiervan kan worden afgeweken in overleg. Ohzomooi stuurt een herinneringsmail als er geen betaling is ontvangen. 7 dagen na bestelling en/of zonder reactie behoudt Ohzomooi zich het recht voor om zonder tegenbericht de overeenkomst te ontbinden en de merkkleding weer beschikbaar te stellen in de winkel.

Annuleren
Een bestelling kan zonder opgaaf van reden, per mail, worden geannuleerd.

Retourneren
Artikelen kunnen binnen 7 dagen na ontvangst worden geretourneerd na overleg met Ohzomooi. Na retourontvangst wordt het aankoopbedrag (exclusief portokosten) zo snel mogelijk teruggestort. Portokosten van geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant. SALE-artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Voorwaarden om een artikel te retourneren:

  • Binnen 7 dagen na overleg met Ohzomooi;
  • Artikelen dienen zoals aangeleverd ook retour te worden gestuurd, dus ongedragen en niet gewassen;
  • Eventuele labels en/of prijskaartjes mogen niet zijn verwijderd;
  • Portokosten van de retourzending zijn voor de koper;
  • Artikelen uit de uitverkoop/sale kunnen niet geretourneerd worden.

N.B. als door het retourzenden het totale aankoopbedrag onder de 50 euro komt (boven 50 euro wordt geen porto gerekend), dan wordt er 5,50 euro voor de portokosten in mindering gebracht op het terug te ontvangen bedrag.

Als er, ondanks zorgvuldigheid van onze kant, iets mankeert aan één of meerdere artikelen wordt in overleg gekeken voor een andere oplossing. Gebreken dienen binnen 24 uur na ontvangst van de artikelen worden gemeld aan Ohzomooi (zie volgende kopje).

Tweedehands kleding
De kinderkleding en dames merkkleding op de site is in goede staat, mits specifiek anders vermeld. De prijzen zijn afhankelijk van het merk en de staat van het artikel. Tweedehands kleding kan sporen van wassen vertonen en is gedragen. De vermelding “Zgan of in nieuwstaat” houdt in dat het artikel geen of nauwelijks gebruikssporen toont. Eventuele gebreken aan een artikel worden vermeld. Het kan gebeuren, ondanks zorgvuldigheid van onze kant, dat een artikel toch in slechtere conditie is dan vermeld op de website. Neem dan svp contact op, zodat gekeken kan worden naar een passende oplossing.

Privacy
Door te bestellen geef je tegelijkertijd toestemming aan Ohzomooi zonodig je persoonsgegevens te gebruiken. Ohzomooi gebruikt je persoonsgegevens van het bestelformulier voor opbouw van het klantenbestand en/of, voor zover dat noodzakelijk is, voor de uitvoering van de dienstverlening. Persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt zonder je toestemming en zullen vertrouwelijk behandeld worden.
Adreswijzigingen kunnen per e-mail worden doorgegeven, tijdens het plaatsen van een nieuwe bestelling of dmv inloggen op de site worden aangepast.

Prijzen
Prijzen op de site zijn onder voorbehoud van fouten, indien er een fout in een prijs is gemaakt, is Ohzomooi niet verplicht zich aan de prijs te houden, maar wordt de koper alsnog in de gelegenheid gesteld om het artikel tegen de correcte prijs te kopen.